9. 3. 2021.

Novosti

Aleksandra Šutalo

Povodom otvorenja nove Knjižnice, 15. ožujka, predstavljamo nekoliko promotivnih akcija koje će vas sigurno razveseliti!

Oprost zakasnine od 15. do 20. ožujka 

U prvom radnom tjednu nove Knjižnice vrijedi akcija oprosta zakasnine. Pozivamo stoga sve korisnike koji u strahu čuvaju zaboravljene knjige kod kuće da iskoriste ovu akciju, vrate knjige, obnove svoje članstvo i tako otvore mogućnost za posudbu novih. 

Besplatan upis za 1., 50., 100., 150. i 175. novog korisnika 

Budući da je Gradska knjižnica Požega u 175. godini svojeg neprekinutog knjižničnog djelovanja, osmišljena je i akcija besplatnog upisa za nove članove koji budu imali sreću doći kao 1., 50., 100., 150. ili 175. korisnik. Sretno! 😉

Besplatan upis za učenike prvih razreda osnovnih i srednjih škola

S ciljem poticanja čitanja, od otvorenja nove Knjižnice vrijedi i posebna pogodnost za učenike prvih razreda osnovnih i srednjih škola Požeško-slavonske županije. Upisi se provode isključivo organizirano, uz najavu razrednika/učitelja na e-mail info@gkpz.hr. Pri organiziranom dolasku u Knjižnicu učenicima će biti predstavljena nova Knjižnica i nove usluge te prezentirani novi programi za njihovu dobnu skupinu. Učenici prvih razreda mogu se upisati i osobno u Knjižnici, a za prvašiće osnovnoškolce obvezna je pratnja roditelja pri upisu.