1. 9. 2021.

Događaji, najave

WEB TIM

Roditelj si predškolca ili osnovnoškolca? Želiš poboljšati komunikaciju s djecom? Želiš dodatno razviti i nadograditi svoje roditeljske vještine? Želiš naučiti više o dječjim emocijama, razvoju kognitivnih i socijalnih kompetencija, kao i kritičkog promišljanja? Imamo program za tebe, prijavi se!

Škola roditeljstva: roditeljem se postaje novi je program Gradske Knjižnice Požega, a provodi se tijekom rujna i listopada u prostoru Knjižnice. Sastoji se od deset radionica s predavanjima koje će voditi učiteljica razredne nastave i spisateljica Đurđica Gatjal.

Program počinje 14. rujna, a sastoji se od deset radionica: Djeca – naši buditeljiVrline uspješnog roditeljstvaSvjesna prisutnostČetiri roditeljska odgojna stilaOsjećaji i komunikacijaGranice i posljedicedisciplina s ljubavljuPrihvaćanje (ne)uspjehaObiteljski suodnosi i Kad smo svi „odrasli“. Na samom kraju programa slijedi Evaluacija ishoda i podjela diploma.

Cilj je ovog programa pružiti podršku i pomoć roditeljima u primjeni stečenih vještina i usmjeravanju djeteta, omogućiti roditeljima rad na osobnom razvoju i osvješćivanju te pokazati kako odgajati za vrijednosti i konkretno ih živjeti, autonomno i odgovorno.

Prijavi se putem ovog obrasca. Broj mjesta ograničen je, a mogu se prijaviti oba roditelja! Polaznici programa trebaju biti članovi Knjižnice.

Bolje upoznaj svoju obitelj i pruži vam priliku za rast i razvoj!