10. 3. 2022.

Događaji, izvješća

Inga Devčić

Promocija prve knjige Lidije Kovarik održala se 9. ožujka 2022. godine u 18 sati na Galeriji svjetlosti Gradske knjižnice Požega.

Lidija Kovarik magistra je prava i uspješna poduzetnica. Preseljenjem u Prag ova je inspirativna i hrabra Požežanka svoj život promijenila prateći svoje snove, osjećaje i želje. Danas je direktorica Muzeja iluzijske umjetnosti u Pragu, a životnu strast za psihologijom živi radeći kao certificirana životna i poslovna trenerica.

Ona je i motivatorica koja mnogima pomaže u ostvarenju harmonije svih njihovih životnih područja učeći ih kako postati najbolja verzija sebe. A kako postati najbolja verzija sebe živeći život svojih snova, otkrila nam je upravo autorica knjige Živimo život svojih snova – Lidija Kovarik.

Promocija knjige održala se u sklopu obilježavanja Dana žena u Knjižnici, a uz gošće koje su nas inspirirale svojim pričama, Lidija nas je motivirala pričama o svojem putu, karijeri, kao i o tome kako uspijeva održati harmoniju svih životnih područja. Isto tako, otkrila je kako je oduvijek znala da želi napisati knjigu, a sad joj se želja napokon i ostvarila.

Nakon svih usavršavanja, proučavanja sebe i s novim spoznajama, Lidija je objavila knjigu u prosincu 2021. godine i ona je zapravo dar svakom čitatelju, korak do otkrivanja samog sebe i života svojih snova.

„Neka ova knjiga bude početak… podizanja naše razine svijesti i zahvalnosti, prihvaćanja svih dijelova našeg emocionalnog sustava, razumijevanja percepcija drugih, bržeg otkrivanja podsvjesnih programa, jednostavnijeg shvaćanja onoga što želimo, lakšeg postavljanja i ostvarenja ciljeva te življenja života naših snova.“ ― Lidija Kovarik

Knjiga se sastoji od sedam poglavlja: Savršeni smo upravo takvi kakvi jesmo, Uvjerenja, Emocije, Osjećaji, Zahvalnost, Otkrijmo svoje želje i Mi smo najveći dar životu. U svakom poglavlju autorica čitatelja dovodi do promišljanja i koraka koji vode prema životu iz snova, a poziva ga i na zapisivanje svojih misli, želja, pisanje dnevnika emocija…

Sve o važnosti naših emocija, osjećaja, zahvalnosti i želja posjetitelji su saznali na promociji knjige, a ako si propustio/propustila – proČITAJ!

Knjigu ćeš uskoro moći posuditi u svojoj Knjižnici. Pročitaj Živimo život svojih snova i usudi se ostvariti svoje želje i snove!