16. 3. 2022.

Događaji, najave

Mirna Obradović

Svjetski putnik i putopisac Tomica Kristić u četvrtak, 24. ožujka 2022. godine, u 18 sati u Dvorani znanja Gradske knjižnice Požega održat će multimedijsko putopisno predavanje u okviru kojeg će predstaviti sadržaj svoje knjige Putovanje u Međuzemlje.

Inspirativna priča tog mladog avanturista započela je kad je odlučio slijediti svoje snove i krenuti na životno putovanje autostopom koje je započelo u Hrvatskoj i završilo na Novom Zelandu, a trajalo je tri godine i devet mjeseci. Iza njega je 40 000 kilometara, 25 država i tri kontinenta! Veliko putovanje Tomice Kristića ujedno je i svojevrsna preobrazba jednog čovjeka kojeg su usponi i padovi na stazi života svakim danom sve više mijenjali.

Knjiga Putovanje u Međuzemlje prvi je dio nadolazeće trilogije s opisom prvih 15 mjeseci puta koji je završio na drugom kraju svijeta.

Dođi na predavanje, otkrij kakav osjećaj izaziva pješačenje po prostranstvima Himalaje te saznaj više o iskustvu stopiranja u nekoliko tisuća kilometara velikoj pustinji na Bliskom istoku, svjedočenja spiritualnim inicijacijama, života s budističkim monasima u Indiji, spavanja u policijskim postajama diljem Azije i rada u Bollywoodu u ulozi statista!

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Facebook događaj Putovanje u Međuzemlje — predavanje i promocija knjige | Facebook