30. 8. 2022.

Događaji, najave

Ivana Maričević

Rado svoje misli pretačeš na papir? Volio/voljela bi se usavršiti u vještini kreativnog pisanja? Ili si jednostavno zaljubljenik u pisanu riječ te bi htio/htjela upoznati ljude koji dijele istu ljubav i pri tome naučiti nešto novo i korisno? Ako je tvoj odgovor na barem jedno od tih pitanja potvrdan, radionica kreativnog pisanja je aktivnost koju ne bi trebao/trebala propustiti. 

Tvoja ti Knjižnica pruža priliku sudjelovanja na radionici kreativnog pisanja pod vrhunskim stručnim vodstvom. Radionica će se održati 16. rujna od 10 do 15 sati pod voditeljstvom Nebojše Lujanovića, poznatog književnika, znanstvenika i predavača s bogatim iskustvom vođenja radionica kreativnog pisanja koja je sabrao u knjizi Autopsija teksta: priručnik za kreativno pisanje. Na radionici ćeš moći saznati više o različitim segmentima koji čine književni tekst i ući dublje u svijet umjetničkog pisanja te dobiti set korisnih i primjenjivih alata namijenjenih svim sadašnjim i budućim piscima kao i zahtjevnijim čitateljima.

Prijavi se na e-mail: odjel.knjizevnosti@gkpz.hr do 13. rujna i osiguraj svoje mjesto na radionici jer je broj polaznika ograničen. Sudjelovanje na radionici je besplatno i namijenjeno isključivo članovima Knjižnice.

Također te pozivamo i na susret s Nebojšom Lujanovićem 15. rujna u 19 sati koji će biti uvod u radionicu i na kojem ćeš imati priliku saznati više o autorovu književnom opusu kao i o iskustvu vođenja radionica kreativnog pisanja. Na susret s autorom dobrodošli su svi zainteresirani bez potrebe prijave. Vidimo se u Knjižnici!