21. 9. 2022.

Događaji, najave

Inga Devčić

U okviru projekta Čitam. Gradska knjižnica Požega organizira četiri radionice pod nazivom Kako e-čitati? namijenjene osobama koje su starije od 54 godine, a cilj je naučiti kako e-čitati pomoću aplikacije kojom se koristi Gradska knjižnica Požega. 

Ako želiš naučiti kako čitati pomoću drugog medija i imaš više od 54 godine, prijavi se na radionicu u terminu koji ti odgovara, a one se održavaju: 

  • 23. 9. 2022. (petak) u 9 sati, Dvorana znanja
  • 23. 9. 2022. (petak) u 11 sati, Dvorana znanja
  • 26. 9. 2022. (ponedjeljak) u 16 sati, Dvorana znanja
  • 27. 9. 2022. (utorak) u 9 sati, Dvorana znanja.

Radionice nisu ovisne jedna o drugoj. Odaberi svoj termin, prijavi se na broj 099 436 05 31 ili e-mail bernarda.pirovic@gkpz.hr, ponesi svoj pametni telefon te osobnu iskaznicu radi utvrđivanja dobi i dođi!

Projekt Čitam. usmjeren je na niz aktivnosti za razvijanje čitateljskih navika i interesa različitih dobnih skupina, posebice ranjivih skupina (djece i mladih, starije populacije, osoba s invaliditetom), i na taj način osigurava preduvjet za njihov cjelovit osobni razvoj, podizanje stupnja njihova obrazovanja, poboljšanje kvalitete života te veću socijalnu uključenost u društvo.

Projekt Čitam. koji provodi Gradska knjižnica Požega u suradnji s partnerom Gradom Požegom financira se na temelju Ugovora s Ministarstvom kulture i medija Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, iz Europskog socijalnog fonda (85 %) i Državnog proračuna Republike Hrvatske (15 %). Ukupna je vrijednost projekta 443.241,26 kuna, a riječ je o bespovratnim sredstvima.

Prati nas za više informacija o projektu i projektnim aktivnostima. 

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Gradske knjižnice Požega.