17. 10. 2022.

Događaji, najave

Inga Devčić

U okviru projekta Čitam. Gradska knjižnica Požega organizira četiri edukacijske radionice pod nazivom Kako e-čitati? namijenjene osobama s invaliditetom, a cilj je naučiti kako e-čitati pomoću aplikacije ZaKi Book kojom se koristi Gradska knjižnica Požega. 

Ako želite naučiti kako čitati pomoću drugog medija i osoba ste s invaliditetom, prijavite se na radionicu u jednom od ponuđenih termina koji vam odgovara: 

  • 18. 10. 2022. (utorak) u 11 sati, Dvorana znanja
  • 20. 10. 2022. (četvrtak) u 11 sati, Dvorana znanja
  • 26. 10. 2022. (srijeda) u 16 sati, Dvorana znanja
  • 28. 10. 2022. (petak) u 16 sati, Dvorana znanja.

Radionice nisu ovisne jedna o drugoj. Odaberi svoj termin, prijavi se osobno u Knjižnici, na broj 099 524 83 68 ili e-mail inga.devcic@gkpz.hr i nauči nešto novo!

Projekt Čitam. - Gradska knjižnica Požega (1)

Projekt Čitam. usmjeren je na niz aktivnosti za razvijanje čitateljskih navika i interesa različitih dobnih skupina, posebice ranjivih skupina (djece i mladih, starije populacije, osoba s invaliditetom), i na taj način osigurava preduvjet za njihov cjelovit osobni razvoj, podizanje stupnja njihova obrazovanja, poboljšanje kvalitete života te veću socijalnu uključenost u društvo.

Projekt Čitam. koji provodi Gradska knjižnica Požega u suradnji s partnerom Gradom Požegom financira se na temelju Ugovora s Ministarstvom kulture i medija Republike Hrvatske i Nacionalnom zakladom za razvoj civilnog društva, iz Europskog socijalnog fonda (85 %) i Državnog proračuna Republike Hrvatske (15 %). Ukupna je vrijednost projekta 443.241,26 kuna, a riječ je o bespovratnim sredstvima. 

Prati nas za više informacija o projektu i projektnim aktivnostima. 

Sadržaj članka isključiva je odgovornost Gradske knjižnice Požega.