5. 2. 2024.

Novosti

Klara Batinović

Ideš li u srednju školu? Zanima te umjetnost? Razmišljaš o nastavku akademskog školovanja u umjetničkom području? Ili jednostavno želiš poboljšati svoje likovne vještine i znanja? Ako su tvoji odgovori potvrdni, prijavi se na besplatne likovne radionice u okviru programa Umjetnik u meni koje će se održavati za vrijeme zimskih praznika od 19. do 23. veljače 2024. godine, od 16 do 18 sati, pod stručnim vodstvom akademske kiparice Tatjane Kostanjević.

Radionice s ciljem učenja likovnog jezika, razvoja likovnog mišljenja, istraživanja vlastitih crtačkih mogućnosti, razumijevanja vizualnih umjetnosti i pripreme za mogući nastavak akademskog školovanja u tom području namijenjene su srednjoškolcima koji pokazuju sklonost i interes prema umjetničkom području.

Radionice će se održavati na Galeriji svjetlosti, a prijaviti se možeš na e-mail omm@gkpz.hr ili na telefonski broj 099 524 83 68. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, školu koju pohađaš i broj telefona.

Program Umjetnik u meni odvija se uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, a završit će izložbom radova polaznika u petak, 23. veljače, u 18 sati u Galeriji Tunel.

Prijavi se, provedi kvalitetno zimske praznike, usvoji nova znanja i vještine i otkrij umjetnika u sebi. Vidimo se u Knjižnici!