25. 9. 2024.

Događaji, najave

Ivana Redkin

U ponedjeljak, 30. rujna 2024. godine, u 19 sati na Galeriji svjetlosti Gradske knjižnice Požega u okviru programa Probudi me! održat će se predstavljanje zbirke poezije Taj glas Jelene Miholjević.  

Jedna od najnagrađivanijih hrvatskih glumica i dobitnica niza nagrada za glumačka ostvarenja, među ostalim odlikovana i Redom Danice Marka Marulića za zasluge u kulturi, tom će prilikom požeškoj publici otkriti svoj pjesnički talent. Uz moderiranje urednika Zorana Maljkovića, autorica će intimne ispovijesti i svakodnevne misli koje je pretočila u zbirku dočarati publici svojim prepoznatljivim glasom i umjetničkom energijom.

Jelena Miholjević, također i interpretatorica poezije na Hrvatskom radiju u emisiji Poezija naglas te voditeljica radionica i škole glume iza koje je bogato iskustvo rada s mladim ljudima, 1. listopada održat će i radionicu govorenja poezije za prijavljene sudionike projekta Probudi me! koji će se naučenim i uvježbanim pjesmama predstaviti publici u završnici manifestacije 25. listopada na Galeriji svjetlosti. 

Dođi u Knjižnicu na predstavljanje zbirke Taj glas, zaviri u poetski svijet poznate glumice, iskoristi priliku za susret s vrhunskim umjetnicima i proživi poeziju na posve novi način! 

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane. Vidimo se u Knjižnici!