9. 5. 2024.

Novosti

WEB-TIM

Imaš više od 18 godina i želiš raditi na razvoju kritičkog mišljenja i tolerancije za različite točke gledišta? Razvijati svoje komunikacijske i socijalne vještine, kao i vještine potrebne za dobar javni nastup? Rado sudjeluješ u raspravama o određenim idejama na organiziran i civiliziran način? Pridruži nam se na debatnim radionicama za odrasle koje će se početkom lipnja početi održavati u Gradskoj knjižnici Požega!

Tvoja Knjižnica pokreće novi program za odrasle pod nazivom Debatna radionica Gradske knjižnice Požega usmjeren na razvoj vještina govorništva i vrednovanja informacija, kvalitetno argumentiranje, preispitivanje vlastitih stavova i pripremu strukturiranog govora. Riječ je o ciklusu radionica s ciljem razvoja samopoštovanja i demokratskog ponašanja koje će se provoditi pod stručnim vodstvom certificirane voditeljice debatnog programa Aleksandre Šutalo, dipl. knjiž. i dipl. novinar.

Program Debatna radionica Gradske knjižnice Požega održavat će se od 6. lipnja do 4. srpnja 2024. godine, svakog četvrtka u 18 sati, a prijaviti se možeš pomoću online obrasca. U slučaju većeg broja prijavljenih od planiranog maksimalnog broja polaznika programa, prioritet pri sudjelovanju u radionicama imat će oni kandidati koji su na temelju svojeg odgovora u prijavi iskazali veću motivaciju za sudjelovanje.

Prijavi se, saznaj sve o debati i okušaj se u raspravama s naglaskom na kvalitetnom argumentiranju, razvoju kritičkog mišljenja i tolerancije te vještinama govorništva i vrednovanja informacija!