6. 6. 2024.

Novosti

Klara Batinović

Gradska knjižnica Požega i ove godine provodit će program Učenjem protiv demencije s ciljem održavanja vitalnosti, poticanja cjeloživotnog učenja te jačanja svijesti o važnosti učenja u starijoj dobi. Navedeni program usmjeren je na podučavanje engleskom jeziku na osnovnoj razini, a održavat će se u Dvorani znanja pod stručnim vodstvom profesorice engleskog jezika Ivane Budić od 24. lipnja do 23. srpnja 2024. godine.

Zainteresirani se mogu prijaviti osobno na Centralnom posudbenom i Info pultu u radnom vremenu Gradske knjižnice Požega ili na e-mail omm@gkpz.hr. Učenjem protiv demencije obuhvaća ukupno 13 radionica s predavanjima, a cilj je, osim savladavanja komunikacije na stranom jeziku primjenom raznih oblika i metoda rada, poticanje većeg društvenog angažmana starijih osoba te aktivnog sudjelovanja u zajednici.

Stoga ako si umirovljenik/umirovljenica i želiš se okušati u učenju engleskog jezika, kvalitetno provesti slobodno vrijeme i upoznati nove ljude, prijavi se i sudjeluj u programu Učenjem protiv demencije!